Contact

CONTACTEER ONS

Hebt u vragen of voorstellen. Wij beantwoorden ze graag! Stuur ons een email of contacteer ons via de chatfunctie op deze website.

De Kraakfabriek
+32 (0)498 71 28 65
Tavernierkaai 5
2000 Antwerpen

LOCATIE

Komt u een spel spelen? Wij zijn te vinden in de prachtige historische Boeienloods op de scheldekaaien. Het gebouw maakt deel uit van het complex het loodswezen en je vindt het terug op de scheldekaaien ter hoogte van het MAS. Een geveltekening vindt u hierboven terug op de achtergrond, en de exacte locatie vindt u op het onderstaande kaartje.

BEREIKBAARHEID

Te voet

Je vind ons op wandelafstand van het historische stadscentrum en vlak bij het MAS.

Met de fiets

U bent in Antwerpen! Gebruik de fiets! We zijn gevestigd langs het fietspad langs de scheldekaaien. Bovendien vind u het station 'loodswezen' van de stadsfietsjes vélo naast de deur.

Openbaar vervoer

Antwerpen is vlot bereikbaar met de trein. In antwerpen zelf zijn we makkelijk bereikbaar met de tram:

  • Tram 7: tramhalte 'Brouwersvliet' ligt voor onze deur.
  • Vanuit Antwerpen Centraal: neem tram 3, 5, 9 of 15 richting Linkeroever. Stap uit aan halte Meir. Neem dan bovengronds tram 7 aan halte Meirbrug tot aan de halte Brouwersvliet.

De auto

Via de website slimnaarantwerpen.be kunt u uw bezoek met de auto goed plannen.

Er zijn meerdere parkings in de buurt:

Pas op: in Antwerpen geldt een lage-emissie zone. Sinds 2017 mogen de meest vervuilende voortuigen niet zomaar meer de stad binnenrijden. Kijk hier na of uw auto de stad binnen mag.

Een kaart met de route naar De Kraakfabriek escape rooms in Antwerpen
Een indrukwekkend voorbeeld van een complexe electronische puzzel raadsel in de beste escape room bij de Kraakfabriek in Antwerpen