befeb voucher

befeb voucher

Heb jij een BEFEB voucher? Zoek je een escape room om ermee te spelen? Dan ben je op de juiste plaats. Wij nemen je voucher aan!

Probeer een van onze 3 spannende high-tech escape rooms in het Centrum van Antwerpen. Elk spel is anders, maar een ding is zeker: je brengt best je slimste team mee! Ga onze uitdagingen aan en laat je verbazen door in onze escape games.

Hoe gebruik in mijn befeb escape room bon?

Een escape room moet je steeds op voorhand reserveren. Onze online boekingspagina is jammer genoeg niet rechtstreeks compatibel met uw BEFEB voucher. Natuurlijk kunt u wel boeken:

Contacteer ons voor dat u een reservatie plaatst via hello@kraakfabriek.be met de informatie op uw bon (‘unique ID’ en ‘verification code’). Wij helpen u vlot verder en zorgen dat uw reservatie in orde komt.

BEFEB voucher inwisselen?

Wil je graag je BEFEB escape room bon inwisselen voor een bon van de kraakfabriek? Dat kan heel makkelijk: stuur ons een mailtje via hello@kraakfabriek.be met de informatie op uw bon (‘unique ID’ en ‘verification code’). U krijgt dan van ons een bon via email, die u kunt gebruiken voor het boeken van een escape room op onze website. De bon is 1 jaar geldig.

Met de BEFEB voucher speel je een fantastische escape roon in Antwerpen.
Een tekening van een raadsel in een escape spel
Beste puzzel van een escape game in antwerpen
Fysieke escape room uitdaging voor een team bestaande uit een groep vrienden
Een escape game met mysterieuze mechanische puzzels zoals deze schets is een leuk uitje voor vrienden en familie
Samenwerking is een vereiste om dit raadsel in de beste escape room van antwerpen op te lossen.