antwerpen ucoin

De Kraakfabriek aanvaardt de Antwerpen Ucoin

De ucoin antwerpen is een digitale munt die door de stad antwerpen wordt uitgereikt aan het stadspersoneel. Deze kan uitgegeven worden in alle antwerpse zaken die ten gevolge van corona gesloten geweest zijn.

Bij De Kraakfabriek Escape Games kan je betalen met jouw Ucoins. Gebruik jouw Ucoins om bij De Kraakfabriek te boeken, of koop een cadeaubon die 1,5 jaar geldig blijft. Om jouw Ucoins bij De Kraakfabriek in te ruilen, stuur je ons een mailtje op hello@kraakfabriek.be, vervolgens leggen we verder uit hoe je kan boeken en ontvangen we je snel voor een fijne escape room ervaring!

CADEAUTIP
Koop een cadeaubon voor een escape room.
U kunt een leuke activiteit met de collegas of met het gezin doen. Bij de kraakfabriek kunt u betalen met de ucoin antwerpen.

Opgelet!

Tot 31 augustus 2021: 0,50 euro voor 1 euro. Voor elke euro die een medewerker van het consumptiekrediet gebruikt, moet hij/zij zelf 0,50 euro bijleggen.

Vanaf 1 september tot 31 december 2021: 1 euro voor 1 euro. Voor elke euro die een medewerker van het consumptiekrediet gebruikt, moet hij/zij zelf 1 euro bijleggen.

De standaard prijs voor een escape room is 120eu.Voor reservaties gemaakt voor 31/08/2021 betaalt u dus maximaal 80eu in ucoins en 40eu zelf. Voor boekingen vanaf 01/09/2021 betaalt u maximaal 60eu in ucoins en 60eu zelf. Uiteraard worden kleinere bedragen Antwerpen Ucoins ook steeds aanvaard.

Deze fantastische escape room ontvangt de antwerpen ucoin.
Dit is de antwerpen ucoin, u kunt er mee betalen bij de kraakfabriek escape games.
Beste puzzel van een escape game in antwerpen om samen met de collegas te spelen
U kunt met de antwerpen ucoin een leuke activiteit voor de familie doen.
Een escape game met mysterieuze mechanische puzzels zoals deze schets is een leuk uitje om samen met de kinderen te doen
Samenwerking is een vereiste om dit raadsel in de beste escape room van antwerpen op te lossen.