Veelgestelde Vragen

Elke escape game heeft een minimaal, optimaal en maximaal aantal spelers. Deze aantallen vindt u terug in de beschrijvingen van de kamers: De Kraak, en De Bunker. Het minimum is steeds bepaald door de aard van de puzzels en uitdagingen in de kamer. Het maximum leggen wij op om de kwaliteit van de ervaring te bewaken.
De beschikbare tijdstippen vindt u op onze boekingspagina. Het boeken van een escape game verloopt online, via onze boekingspagina. Als u problemen ondervindt of als u nog specifieke vragen of wensen hebt, moet u zeker niet aarzelen om ons te contacteren via hello@kraakfabriek.be.
De maatregelen die we nemen om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan vindt u hier.
Wat is er leuker dan een avondje uit met vrienden cadeau te krijgen? We sturen jou, of de gelukkige graag een unieke en originele houten waardebon. Meer informatie vind je op deze pagina.
Na het voltooien van uw reservatie krijgt u binnen de 10 minuten een bevestigingsmail. Deze toont aan dat uw reservatie goed is verlopen. Indien u twijfelt, of indien u deze email niet gekregen hebt kunt u ons contacteren via hello@kraakfabriek.be.
Wij zitten in De Boeienloods, dit is een prachtige historisch magazijn op de scheldekaaien in Antwerpen. Alle info om makkelijk bij ons te rakenvind je op de contactpagina.
Ja en nee! Volgens het scenario van de kamers wel; maar elke escape room heeft een nooddeur die op ieder moment vrij geopend kan worden door de spelers.
De minimale leeftijd om zelfstandig deel te nemen is 14 jaar. Jongere kinderen zijn uiteraard ook welkom, maar wel met voldoende begeleiding. Een minimum van twee oudere spelers is vereist. Meer informatie vind je op onze pagina over escapen met kinderen en jongeren.
De escape game zelf duurt maximum 60 minuten. U wordt verwacht op het geboekte uur, maar mag maximum een kwartier vroeger komen. In dat geval mag u nog even plaats nemen in onze lounge. Achteraf volgt er desgewenst ook nog een woordje uitleg.
Al onze escape rooms zijn uitgerust met een klimatisatie en ventilatie-installatie. Zo zorgen we dat er altijd een optimale temperatuur heerst om een escape game te spelen. In de zomer betekent dit airco, en in de winter verwarming.
Wij aanvaarden enkel elektronische betaling op voorhand. U kunt hier betalen met bancontact, een creditcard of Ideal.
De taal van raadsels en uitdagingen in onze escape rooms zijn universeel. Waar taal belangrijk is er een vertaling beschikbaar. Al onze escape games kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gespeeld worden.
Onze escape games zijn zeker niet eng. De bedoeling is dat er een spannend verhaal in een unieke setting beleefd wordt. De thema's zijn niet eng. Bovendien kan de ruimte ten allen tijden verlaten worden via een speciale uitgang, mocht dit nodig zijn.
Neen, onze uitdagingen zijn zeker niet fysiek zwaar. Ook zijn er altijd enkele mogelijkheden om te zitten. Om de uitdaging tot een goed einde te brengen is het natuurlijk wel belangrijk om tegen de spanning te kunnen en geconcentreerd te blijven!
Na het uitvoeren van de online betaling krijgt u altijd een betalingsbewijs per email. Indien u ook een BTW factuur wenst betaalt u gewoon online en geeft u aan dat u een factuur wenst. De BTW factuur wordt manueel aangemaakt en sturen wij u achteraf door via e-mail.
De escape rooms zijn toegankelijk voor mensen die slecht te been zijn. Voor rolstoelgebruikers zijn niet alle ruimtes even toegankelijk. Bij twijfel, aarzel niet om ons te contacteren.
Voor onze escape games moet je 100% scherp zijn! Naast het feit dat het niet bevorderlijk zal zijn voor uw ervaring, zijn onze escape games ook niet tipsy-proof. Wanneer we een vermoeden hebben van enige invloed van drank of drugs behouden wij ons het recht om personen te weigeren.
Wij aanvaarden de Antwerpen UCoin. Meer informatie over hoe je hiermee bij ons kunt betalen vindt u op deze pagina.
Wij accepteren BEFEB vouchers. Deze zijn echter niet rechtstreeks compatibel met ons online reservatiesysteem. Contacteer ons voor dat u een reservatie plaatst via hello@kraakfabriek.be met de informatie op uw bon. Wij helpen u vlot verder en zorgen dat uw reservatie in orde komt.
We zijn verhuisd! Onze escape rooms konden al gespeeld worden in de zomer van 2016 in de Antwerp Tower en in 2017 en 2018 in het oude postgebouw aan de Groenplaats in Antwerpen. Kans gemist? Geen zorgen: we hebben een pracht van een locatie gevonden: u vindt ons in de Boeienloods op de scheldekaaien in het centrum van Antwerpen.
De is een sfeerbeeld uit de spannende nieuwe activiteit De escape room De Kraak in antwerpen.