De Kraak

CADEAUTIP
Koop een cadeaubon voor een escape room.
Een sfeerbeeld van de Escape Room De Kraak bij de kraakfabriek in antwerpen. Je ziet een chique bureau van een wapenhandelaar.

de blitzstein kraak

Herbert ‘Fat Herbie’ Blitzstein is een beruchte zakenman die aan het hoofd staat van het Blitzstein Imperium. Er is weinig geweten over Fat Herbie. Hij schuwt elk publiek optreden en beheert al zijn zaken vanuit zijn kantoor. Hij zou legendarisch rijk zijn, maar eigenlijk weet niemand echt hoe hij zijn geld verdient.

In de beste escape game van antwerpen De Kraak zijn er mysterieuze aapjes te ontdekken. Niets is wat het lijkt, ontdek met je team wat hier mee aan de hand is!

de opdracht

Fat Herbie heeft een uitgebreide collectie antiquiteiten van over de gehele wereld. De exacte omvang hiervan en welke stukken hij precies bezit heeft is niet geweten. Om zijn collectie uit te breiden schuwt hij de minder legale verzameltechnieken niet.

Wel is er geweten dat hij één topstuk heeft, en dat dat zeer goed beveiligd is. Niemand heeft het ooit gezien, maar de legende gaat dat hij hier zo aan verknocht is dat hij het ergens in zijn bureau bewaart. Jullie opdracht is om dit object te ontvreemden en er ongezien mee weg te geraken. Doen jullie dit in opdracht voor de rechtmatige eigenaar of zijn jullie zelf geen haar beter dan Herbert Blitzstein? De keuze is aan jullie...

Je ziet het plafond van de escape game De Kraak. Dit maakt deel uit van een complex raadsel.

verzamel uw team

Kom deze escape game spelen met een groepje vrienden, collega's of familie! U zult ze nodig hebben; het bemachtigen van de buit vereist inventiviteit en teamwork!

aantal spelers

Het minimale aantal spelers voor de escape game De Kraak is 4 personen.
1
Het minimale aantal spelers voor de escape room De Kraak is 4 personen.
2
Het minimale aantal vrienden waarmee je de escape game De Kraak speelt is 4 personen.
3
Het minimale aantal collega's on de escape game De Kraak te spelen is 4 personen.
minimaal
4
U komt best met een team bestaande uit 5 vrienden om de escape room De Kraak te spelen.
optimaal

5
U ploeg bestaat uit maimaal 6 personen voor de escape game De Kraak.
maximaal
6

moeilijkheidsgraad

Escape room de kraak heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad en is heel geschikt voor gezinnen.
Deze terminal zal gekraakt moeten worden in de Escape Game de kraak de inbraak uit te voeren. Het is een geavanceerd electronische puzzel.

praktisch

Je hebt 60 minuten om de inbraak in 'De Kraak' uit te voeren. Een uur vol mysterie, uitdaging en adrenaline. Voor het geheel, inclusief ontvangst, briefing en de-briefing rekent u 1.5 uur om de escape game te spelen.

Talen?

Deze escape room is zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen.

reserveren?

De prijs van een escape game in 'De Kraak' bedraagt 120€. Een spel reserveren kan online via de reserveringspagina op deze website.

BOOK NOW
Een spelletje in een escape game gaat veel verder dan een simpel raadsel.