De Illusionist

CADEAUTIP
Koop een cadeaubon voor een escape room.
De centrale puzzel in Escape Room De Illustionist in Antwerpen is een visueel en technisch erg aantrekkelijke uitdaging.

zijn laatste show

“Wees welgekomen dames en heren! Sta recht! Dit is de grootste show ooit van de illustere Antoon –Hyperion- Ackerman!”

Op deze manier kondigt Antoon -een Antwerpenaar en zelfverklaarde meester illusionist- zijn allergrootste en ook allerlaatste show ooit aan.

In de meest geavanceerde en beste escape game van Antwerpen vinden we een heel speciale figuur: de Illusionist.

de illusionist

Antoon groeide op in Antwerpen en maakte als jongen kennis met het wereldje van trucs en illusies. De jonge Antoon schuwde het publiek niet en liet geen enkel moment na om zijn vrienden en familie te verbazen. Op volwassen leeftijd reist hij de wereld rond op zoek naar succes, erkenning en appreciatie als ‘The Great Hyperion’.

De nieuwste en beste escape room van Belgie ziet er zo uit. We zien een waarzegger die uw mysterieuze toekomst voorspelt.

de allerlaatste

Deze show is iets heel speciaals... Hij is ondertussen overleden maar hij liet iets heel speciaals achter: Zijn allerlaatste voorstelling, gemaakt om het publiek tot in de eeuwigheid zijn meesterlijke trucs te laten aanschouwen... Maar natuurlijk is niet alles wat het lijkt... Gaan jullie de uitdaging aan?

Een sfeerbeeld van escape game de illusionist in Antwerpen. We zien een leuke mechanische puzzel. Uiterst geschikt voor teambuilding.

verzamel uw team

Kom met een groepje vrienden, collega's of familie! U zult ze nodig hebben, het is niet zomaar een show. U zult uitgedaagd worden, en heel wat kwaliteiten aan de dag moeten leggen.

aantal spelers

Het aantal spelers in onze escape game de illusionist is minimaal 3.
1
Het aantal spelers in de escape game de illusionist is minimaal 3.
minimaal
2
Het aantal spelers in onze escape room de illusionist is minimaal 3.

3
Het optimale aantal spelers in de escape game de illusionist is 4.
optimaal

4
De beste groep om de escape game De Illusionist te spelen bestaat uit 5 personen.


5
De maximale grootte van uw team voor de Escape Room De Illusionist is 6 personen.
maximaal
6

moeilijkheidsgraad

Escape room de illusionist heeft een gevorderde moeilijkheidsgraad en is geschikt voor iedereen.
De kwaliteit en afwerking van de nummer 1 escape room in Antwerpen is indrukwekkend. Op deze foto zie je een uitdagende en spannende puzzel.

praktisch

Een escape game in 'De Illusionist' betekent 60 minuten vol uitdagingen, adrenaline en verwondering. Inclusief ontvangst, briefing en de-briefing rekent u echter 1.5 uur om de escape room te spelen.

Talen?

De illusionist is in het Nederlands en in het Engels te spelen.

reserveren?

De prijs van een escape game in 'De Illusionist' bedraagt 120€. Een spel reserveren kan online via de reserveringspagina op deze website.

BOOK NOW
Een escape game is spannend en beklijvend. De klok tikt terug en de adrenaline gaat door je lijf. U zult puzzels zoals deze zonnewijzer moeten oplossen.