De Bunker

CADEAUTIP
Koop een cadeaubon voor een escape room.
De eerste uitdaging van escape room De Bunker bij de kraakfabriek escape games is een indrukwekkende muur met een deur die je openkrijgt door het doolhof aan de buitenkant op te lossen. Reuze doolhof. Giant maze.

nucleaire ramp

Stel je voor... In de buurt van Antwerpen gebeurt een nucleair ongeval. Echt aan de ramp ontkomen is niet mogelijk, maar enkele gelukkigen bevinden zich in de buurt van onze nucleaire schuilkelder. Raken jullie de bunker binnen? Slagen jullie erin om alle levensbelangrijke systemen in de bunker op te starten? Overleven jullie de ramp?

De sfeer en inkleding in de escape room De Bunker van de kraakfabriek escape games in Antwerpen is zeer mooi. Bent u klaar om met uw vrienden de spannende activiteit klaar te spelen.

verzamel uw team

Kom met een groepje vrienden, collega's of familie! U zult ze nodig hebben, om de kernramp te overleven is teamwork van levensbelang.

aantal spelers

Het aantal spelers in onze escape game de bunker is minimaal 3.
1
Het aantal spelers in de escape game de bunker is minimaal 3.
2
Het aantal spelers in onze escape room de bunker is minimaal 3.
minimaal
3
Het optimale aantal spelers in de escape game de bunker is 4.

4
De beste groep om de escape game De Bunker te spelen bestaat uit 4 personen.
optimaal

5
De maximale grootte van uw team voor de Escape Room De Bunker is 6 personen.
maximaal
6

moeilijkheidsgraad

Escape room de bunker heeft een hogere moeilijkheidsgraad en is geschikt voor iedereen.
Een foto van de hoge kwaliteit binnenkant van de Escape Room de Bunker bij de kraakfabriek in Antwerpen. Dit zijn echte beelden.

praktisch

Een escape game in 'De Bunker' betekent 60 minuten vol uitdagingen, adrenaline en verwondering. Inclusief ontvangst, briefing en de-briefing rekent u echter 1.5 uur om de escape room te spelen.

Talen?

Deze escape room is zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen.

reserveren?

De prijs van een escape game in 'De Bunker' bedraagt 120€. Een spel reserveren kan online via de reserveringspagina op deze website.

BOOK NOW
Een escape game is spannend en beklijvend. De klok tikt terug en de adrenaline gaat door je lijf, zoals in deze duikboot.